u17, u19

  • Datum: 15.10.2018

 

 

 

 

 

U17 4.kolo Radovljica 37 : Janče Ljubljana 83

Rezultati po četrtinah: 8:23, 13:24, 6:19, 10:17

V 4. Kolu 2.SKL U17 sta se v Radovljici srečali ekipi Radovljice in Janč. Gostje iz Ljubljane so bili prepričljivo boljši in so z agresivno obrambo po celem igrišču  že od začetka narekovali tempo igre. S hitrim kroženjem žoge in uspešnimi protinapadi, so ustvarili razliko in jo skozi tekmo povečevali.

Rok Lipovec, trener KK Radovljica:
Tekma z Jančami je bila najtežja tekma v dosedajšnjem delu kadetske sezone, v katero smo se podali dodatno oslabljeni zaradi bolezni in poškodb igralcev. Nekatere stvari iz treningov smo uspeli prenesti v tekmo, medtem ko je v naši igri še vedno preveč odvečnih vodenj in nenevarnih prodorov. Do naslednjega srečanja z Jančami upam na boljšo predstavo in da se nam poškodovani igralci čimprej vrnejo.

 

U19, 1. kolo Radovljica 50 : Brinox Medvode 98

Rezultati po četrtinah: 12:27. 14:23, 17:28, 7:20

V 1. kolu U19 2.SKL se je v Radovljici odigralo srečanje med ekipam Radovljica in Medvod.
Višji in močnejši gostje so odigrali, kot se za favorizirano ekipo spodobi in hitro prešli v vodstvo in ga nadzirali do konca tekme. V domači ekipi so igrali samo igralci ekipe U17, saj se je že v začetnih minutah poškodoval edini zdrav mladinec Žagar in tako razlika in igra niti ni presenetljiva.   

Jurij Čop, igralec KK Radovljica:
Igrali smo mladinsko tekmo proti Medvodam. Tekma je bila težka. Poznalo se je da nam primankujejo igralci in tudi izkušnje. Fantje so se za njihovo prvo mladinsko tekmo dobro potrudili.

 

U19, 3. kolo Šenčur GGD 104 : Radovljica 59

Rezultati po četrtinah: 29:15, 28:14, 26:17, 21:13

Mladinci so odigrali 3.kolo 2.SKL , v katerem so se v zelo okrnjeni zasedbi podali v Šenčur. Ponovno so bili domačini premočni za naše mlade igralce, za katere so to dragocene izkušnje za nadaljno kariero.

Rok Lipovec, trener KK Radovljica:
Zaradi manjšega števila igralcev na tekmi, nismo mogli vztrajati na naši igri v obrambi in tako smo to energijo pogrešali v napadu, kjer smo bili premehki. Navkljub visokim razlikam, nekateri igralci zmanjšujejo število napak v igri in napredujejo. Za nepopustljivost in predanost ekipi čestitam mojim igralcem, za nekatere je bila to že peta tekma v devetih dneh.