Člani 2. kolo

  • Datum: 21.10.2018

 

 

 

 

 

 

2. kolo Radovljica 66 : Žiri 31

Rezultati po četrtinah: 21:8, 14:13, 17:4, 14:6

 

Radovljičani so drugo domačo tekmo z razliko od prve začeli izjemno prepričljivo. Zavedali so se, da tokrat ničesar ne smejo prepustiti naključju, in tako prvo četrtino dobili z 21:8. Pod košem je kraljeval naš prvi center Jaka Završnik za katerega Žirovci nikakor niso našli rešitve. Drugo četrtino so bolje začeli gostje, nekoliko so se prebudili v napadu in kazalo je že, da bi se lahko rezultatsko približali Radovljičanom. Prav v izdihljajih prvega polčasa pa je Matej Stojnšek z izjemno trojko stvari znova postavil na svoje mesto in tako so Radovljičani na odmor odšli z dvomestno prednostjo. V drugem polčasu pa smo videli popolno prevlado naših fantov z odlično igro v obrambi so gostom dopustili zgolj deset točk in tako prišli do prve zmage.

Pohvaliti pa velja tudi gledalce, kateri so dodobra napolninli tribune, in s tem pokazali, da člani letos lahko računajo tudi na znatno podporo s tribun.

Nasledji teden Radovljičane čaka izjemno zahtevno gostovanje v Cerknici. Cerkničani so po prvih dveh krogih še neporaženi. Vendar smo prepričani da bodo naši fantje storili vse, da se mini serija Cerkničanov prekine že naslednjo soboto.